kontakt@boligskade.dk | +45 96 30 03 93 - vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Fejl i tage og tagkonstruktioner

Vidste du …

  • at skader på tage oftest skyldes konstruktionsfejl?
  • at en tagskade kan forårsage fugt og skimmel i dit hjem?
  • at nye tage ofte er kilde til de største problemer?
  • at boligskade.dk taler din sag i forhold til forsikringsdækning?

Hele 80 % af alle skader i danske huse skyldes fejl på tage og tagkonstruktioner. Fejl på tage og tagkonstruktioner er således en af de mest udbredte skadeårsager og derfor noget, som en byggesagkyndig altid er meget opmærksom på.

Er dit tag ikke udført korrekt, kan det have alvorlige konsekvenser og følgevirkninger. Skaderne kan brede sig fra taget og tagkonstruktionen til andre bygningsdele, hvis ikke skaderne bliver opdaget og udbedret i tide.

Boligskade.dk tjekker taget

Har du mistanke om, at der er en skade på dit tag, eller vil du bare gerne have helt ro i sindet? Ring 96 30 03 93, eller udfyld vores kontaktformular. Så får du besøg af vores byggesagkyndige. Han har mange års erfaring med bl.a. skader på tage og tagkonstruktioner. Og er der noget at komme efter, vil vores advokat i samarbejde med den byggesagkyndige undersøge, hvordan du bedst får dækket skaden.

Er du boligejer?
Ring på 96 30 03 93 eller udfyld formularen.
Første samtale er gratis.

Tagskader påvirker indeklimaet

Et fejlbehæftet eller beskadiget tag nedsætter tagkonstruktionens holdbarhed. Men det er ikke bare dit hus’ sundhed, der er på spil, hvis dit tag eller tagkonstruktionen bliver ramt af skade. Din og din families sundhed kan også blive påvirket, hvis der f.eks. opstår fugtskader og skimmelsvamp på lofter og vægge på grund af forkert udførte tage og tagkonstruktioner. Det forringer nemlig indeklimaet i dit hjem i en sådan grad, at huset i værste fald kan blive ubeboeligt.

En tikkende bombe under privatøkonomien

Tag over hovedet giver tryghed, men når taget er skadet, kan det i stedet være en tikkende bombe under privatøkonomien. Opdager du ikke skaden i tide, kan den ende med at blive meget omfattende. Og det kan samtidig være sværere at få dækket skaden hos forsikringsselskabet.

Hos boligskade.dk får du hjælp fra erfarne byggesagkyndige og specialuddannede advokater til at få afdækket skaden på din bolig og dækket udgifterne. Se her, hvordan boligskade.dk arbejder for dig.

Både nye og gamle tage har fejl, der kan føre til skader

Fugtskader og skimmelsvamp er som nævnt nogle af de værste følgevirkninger ved skader på tage og tagkonstruktioner. Det kan være fugt, der trænger ind udefra på grund af utætheder i taget, men det kan også være fugt, som ikke kan komme ud, fordi tagkonstruktionen er dårligt ventileret.

Derfor er det heller ikke kun gamle tage, som er udsatte. Faktisk er nye tage ofte kilde til de største problemer, fordi høje krav til husenes tæthed og isoleringsevne betyder, at der alt for nemt opstår fejl i udførelsen.

Kontakt boligskade.dk allerede i dag. Så får du en fuldstændig gennemgang af dit hus – herunder taget og tagkonstruktionen.

Vi har gjort det enkelt for dig

1

Kontakt boligskade.dk – ring 96 30 03 93 eller udfyld vores kontaktformular.

2

Vores bygningssagkyndige vurderer din sag og drøfter den med advokaten.

3

Vores advokat vurderer herefter din sag juridisk og sørger for at rejse et krav mod rette sted.

Kontaktoplysninger

Boligskade.dk | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
STORM Advokatfirma | Tankedraget 7, 5. sal. | DK-9000 Aalborg | Telefon 72 30 12 05 | CVR nr. 34 81 20 55
Marcussen A/S | Nyhavnsgade 4A | DK- 9000 Aalborg | Telefon 7873 4145 | CVR nr. 28 32 24 96